Finally some guys!

Tjo på er!
Efter veckor av frustration över ett ickefungerande internet har jag nu funnit en lösning: kabel. Allting behöver inte vara trådlöst. Hittade just en kabel att koppla in och vips fungerade internet igen. Fantastisk uppfinning.

Vad gäller jobbet finns inget nytt att säga. Allt rullar på som vanligt. Däremot finns lite att tillägga på festfronten. I lördags var jag på första "riktiga" festen sedan jag kom hit vilket jag firade med att dricka lemonad/cider (med alkohol) till klockan 5 på natten. Tanken var från början att vi bara skulle åka dit några timmar för att säga hejdå till några au pairer som ska åka hem snart, det var en avskedsfest för dem. Cat, som körde, har nämligen ett litet men irriterande krav från familjen att bilen ska vara tillbaka 22.30. Vi lyckades dock övertala henne att ringa hem och fråga om hon fick stanna med bilen lite längre vilket vi fick, trots att hon råkat väcka Donny som redan gått och lagt sig.

Efter detta glädjande besked var det bara att sätta igång att lära känna de killar som hittat dit. De var bara tre till antalet, med undantag av några i 30 års åldern, men en av dem var faktiskt till och med snygg, vilket inte är vanligt för killar i det här landet. Vi lärde dem några av våra berömda ölspel och de introducerade oss för amerikansk humor, i övrigt  inget att skryta med. Det enda misslyckade med kvällen var min förmåga att hålla handen borta från chipspåsen. Hade varken ätit luch eller middag, som vi räknat med att få där så när chipspåsarna ställdes fram, vilka också var av den smaskigaste sort jag hittills smakat, tog min inre hetsätare övertaget och jag smällde i mig ungefär 2 påsar på egen hand. Måde inte så bra dagen efter. 

Jag kommer att sakna att gå ut att dansa, men med fler helger som denna kan jag nog överleva ett år i staterna ;) 

Kommentarer
Postat av: Månson

Men du...är du säker på att det var chipsen som gjorde att du mådde dåligt degen efter? Det hade inget att göra med "att dricka lemonad/cider (med alkohol) till klockan 5 på natten" att göra? Håll igång chips-takterna så kanske våra gissningar om en smått överviktig Alexandra som återvänder till Sveriga infrias?:DPS. Jadu GJ, hur hittade jag hit? Jag tog vänster vid Google, följde Wikipediavägen 300 meter men gjorde en avvikare på Adlibris-allén. När jag strosade runt där såg jag en blogg i ögonvrån. Från början försökte jag ignorera den men tänkte sen "Nyttig i amerika" vad e de för idiot. Nyfiken som jag var så tog jag en kik och vipps: Här är jag. (Alex, hoppas du inte tar illa upp).Hur kom du hit då?DS.

2008-09-02 @ 14:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0