Paketet som förgyllde min dag!

Alla älskar överraskningar!
Att få något oväntat: ett paket, en kram, en kanelbulle, en bukett blommor - Whatever- kan verkligen göra en på SÅ bra humör! Igår fick jag ett paket från Sverige, och inte vilket paket som helst, vi snackar om THE package! Det var gigantsikt och vägde 6,2 kg så bara portot måste ha kostat multum. Anledningen till denna glädjebomb är att min födelsedag, den 19, är om två veckor (på Halloween by the way). Eftersom jag får fira den alldeles ensam på andra sidan Atlanten tror jag min familj, fö det var de som skickat paketet, ville visa att de fortfarande bryr sig. Då de frågat vad jag ville ha var det enda jag kunde komma på tuggummin och raggsockar?! Snacka om att känna sig vuxen! Hade även bett dem att skicka med ett par av mina skor hemifrån, eftersom de enda vinterskor jag tagit med mig också är mina sommarskor (conversen såklart), men det var allt jag hoppats på. Blev något excited då jag kliver upp i köket och ser detta giganstiska paket på köksbänken, 2 veckor för tidigt dessutom. Kunde jag öppna det?! Efter ett snabbt sms till pappa kom svaret: Ja, presenterna var inslagna så det gick bra. Lyckades faktiskt hålla mig tills kvällen innan pappret åkte av och lådan slets upp. Och innehållet... WOW!

Förutom skor fanns det i lådan:
5 påsar av mina älskade tuggumin med eukalyptussmak
en stor påse plockgodis
En fet hög med foton (hade beställt några för att sätta upp på min vägg, men fick aningen fler än jag tänkt mig)
Ca 10 inslagna presenter och tre kort

Presenterna ska jag såklart vänta med att öppna tills dagen är inne, har föresten inte fått så många någonsin - känns det iallafall som. godiset har jag redan nallat av, och bilderna åker upp på väggen redan idag. Eftersom de inte kan vara här och äta tårta med mig hade de t.om. bakat en tårta inskriptionen "Grattis på 19 årsdagen!" och tagit kort på. Det finns bara ett ord som beskriver min familj: AWESOME. Helt klart den grymmaste ever!

Så vad ville jag nu ha sagt med detta fantastiska skrytande över att jag fått ett stort paket? Helt enkelt att jag blev sjukt glad för det. jag blev överraskad, det var inte som jag tänkt mig, och det förgyllde min dag och hela min helg. Hade naturligtvis blivit superglad för ett paket av mindre storlek också, för som det så fint heter "Storleken har ingen betydelse" och "Det är tanken som räknas". Sedan jag kom hit har jag upptäckt hur otroligt kul det är att få paket på posten. Detta är något jag ska anamma och fortsätta med även då jag kommer hem. Fyller någon år - skicka presenten på posten! Fyller någon inte år - skicka en present på posten ändå! Det behöver inte vara något speciellt, det är bara kul att få. man blir så glad av att veta att någon tänker på en och faktiskt gör sig besvär att skicka iväg ett paket. Så om någon känner för att glädja en ensam sate på andra sidan Atlanten är plockgodis en utmärkt sak ett skicka;) JK!!! (Just kidding) Skriver inte det här inlägget för att uppmana er därhemma att skicka saker till mig, utan helt enkelt för att uppmana er att överraska varandra. Det finns så många som mår dåligt där ute, så gör någon glad. Skicka ett kort, ring, ge dem en kram - vad som helst som är oväntat och visar att ni bryr er. Det är de små guldklimarna som gör livet och genom en enkel handling kan man faktiskt förgylla någons dag. Dessutom mår man bra av det själv också.

Så gå nu ut i världen och sprid lycka och glädje till de ni möta på er väg, så ska jag gå och klistra upp fotografier på min vägg.

So long sweeds!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0