Fruitsallad and ice-cream on a Saturday night

Hej på er!
Passar på att skriva ett inlägg under en välförtjänt ledig stund denna söndagseftermiddag. Har nämligen jobbat större delen av helgen, närmare bestämt från lördag lunch till söndag eftermiddag, vilket kom som en lite oväntad överraskning igår. Hade blivit förvarnad om att få jobba lördag kväll, vilket i och för sig stämde, men ingen hade kommit ihåg att meddela mig att detta även inkluderade natten vilket ställde mig en aning igår. Jag antar att det hade blivit ett missförstånd i kommunikationen mellan mina värdföräldrar som förmodligen båda räknat med att den andra berättat för mig vad som var på gång.

Trots detta plötsliga besked om att jag för första gången skulle ha ansvar för barnen under natten har allt gått galant. Efter en lugn dag igår, åtminstone för min del som inte öppnat en "carwash", hade vi en ännu lugnare kväll med glass och fruktsallad framför TV:n. Barnen slocknade redan klockan halv 11 och jag hade tvkontrollen för mig själv resten av kvällen. Även natten  var lugn, om än varm och trång eftersom jag delade säng med mitt yngsta värdbarn i försäkran om att hon inte skulle vakna ensam och panikslagen mitt i natten då inte mamma var hemma.

Även dagen idag har varit lugn. det har med nadra ord varit en ganska händelselös helg, med undantag av fredag kväll då jag, Cat och Emmy var på bio och såg, nej det var inte jag som valde filmen, The housebunny.  Inte mitt förstahandsval av film direkt, men den överträffade faktiskt mina förväntingar (som inte varit särskilt höga). Den var inte fullt så fjantig som jag tänkt mig och ett rätt skönt sätt att driva med Playboy, även om det inte var det bästa jag har sett.

I morgon är det måndag igen och ännu en arbetsvecka inleds. Eftersom vi inte har några större planer inför veckan kan det hända att det dröjer ett tag innan nästa inlägg kommer, om ni vill läsa om annat än barnpassning. Mitt stora mål inför de kommande fem dagarna är att på riktigt börja utnyttja mitt medlemskap på HAC och testa på några classes. Och till er som undrar kan jag säga att jag inte fick ett dygg träningsverk i fredags vilket måste betyda att jag antingen är mer vältränad än jag trodde eller, som de flesta säkert kommer påstå, att jag inte tog i tillräckligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0