Two times Philly

Hej alla glada!
Då var ännu en helg förbi, nästan. Återstoden av helgen ska tillbringas i Emmys källare med tvspelsdosorna i hand och Super Mariomusiken i öronen. Vi har kommit fram till att de som skapade spelet måste ha varit höga. Tänk bara att ni spelar ett spel som går ut på att en liten rörmockare i röda kläder hoppar på polkagrisstänger till skruvad musik och blir större av att äta flugsvamp (höga var det). Att han dessutom ska undvika att bli "dödad" av exalterade sköldpaddor och glidande surmulna svampar, vilket då man spelar känns helt normalt, kan bara betyda en sak: De som skapade Super Mario var inget annat en ett gäng snubbar som rökt för mycket gräs.. (Är ni av en annan åsikt är ni välkomna att höra av er.)

Innan jag drar in till Emmy och glider in i tvspelens förlorade värld tänkte jag berätta lite om min helg, som faktiskt varit helt jobbfri. Detta har tyvärr inte ineburit att jag har varit fri att göra upp egna planer för lördagen. Igår hade vi au pairträff inne i Philadelpha. Träffarna har vi en gång i månaden och de är obligatoriska. Det är då alla au pairer innom ett visst område möts för att hitta på något skoj och lära känna varandra under ledning av en LCC (kontaktperson från förmedligen). Låter skoj men brukar oftast vara motsatsen. Vår grupp består av ett antal tyskar, som pratar tyska, samt ett antal sydamerikaner som inte pratar alls. Träffrna planeras in på lördagar, mitt på dagen, på varierande ställen långt härifrån dit vi ska försöka ta oss utan att åka vilse för att "signa" ett papper och sedan åka hem. Gårdagens träff var i Philadelphia där vi skulle åka på "Ducktour", en familje/turist tur genom staden i en rullande båt. Eftersom vi inte fått veta något om denna fantastiska tur förens i onsdags åkte vi in till Philly och turistade för två veckor sedan. Att åka "Ducktour" var därför inte vad vi ansåg vara den perfekta lördagsunderhållningen.

Tyvärr är vi tvugna att gå på alla möten så det var inget annat att göra än att bita ihop då klockan ringde vid halv 9, stiga upp ur den varma mjuka sängen och bege sig till Wilmington för att ta tåget in till storstan. På vägen plockade vi upp en svensk tjej, som jag inte kommer ihåg namnet på just nu men som kom hit för två veckor sedan. Var juste och hade samma "danska" dialekt som Cat. Eftersom hon inte varit i Philly förut åkte hon med på Duckyouren, medan Cat och jag Signade papprerna och sedan dissade de andra och gick och shoppade i en skabbig galleria. Då vi ville åka hem gick inte nästa tåg förens 45 min senare, trodde vi. 1 h 45 min var kortaste väntetiden visade det sig senare och vi var hemma klockan 5.

Nu kanske ni trodde att jag fått nog av Philly för dagen, men icke! Halv sju hoppade jag åter in i Cats bil med destination Philadelphia international airport där vi skulle hämta upp Emmys värdföräldrar efter en vecka i London. På vägen gjorde vi en snabb avstickare till IKEA för att inhandla kräftor och choklad. De hade inget av det. Aningen besvikna inhandlade vi istället kaviar och kanelbullar och gav oss av till flygplatsen. Efter en timmas bilkörning såg vi åter vårt "älskade" Somerset och kom precis i tid till middagen, som min värdpappa lagat speciellt åt mig: Räkpasta med extra mycket citron, som även åtnjöts utan Cats värdföräldrar och Angelo. Efter maten roade vi oss med att läsa om varandras personligheter i en bok om årets alla dagar/födelsedagar och vilken typ av persom man var beroende på när man var född.

Idag, söndag har jag haft förmånen att få styra över helt själv vilket har inneburit: Träning och glass på coldstone. Har jag tur kan jag flörta mig till en övningskörning innan kvällen är över.

So long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0